You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen költsége van a rendszernek?
A rendszernek egységesen 1490 Ft + ÁFA / hó / felhasználói díja van. Lehetőség van fél illetve 1 éves intervallumra előfizetni.
Szükségem van informatikus segítségére a bevezetéshez?
Nincs. Ügyviteli rendszerünk böngészőből fut, így telepítést nem igényel. Azonban egy kiegészítő programot érdemes installálni, mely nem igényel informatikai előképzettséget.
Mennyi idő alatt tudom elkezdeni használni a programot?
Amennyiben honlapunkon rendeli meg a szoftvert és bankkártyával fizeti ki a liszensz díjat, úgy rendszerünk automatizáltan létrehozza az Ön irodája számára a hozzáférést, mellyel a teljes folyamat csak pár percet vesz igénybe. Amennyiben utalással egyenlíti ki a számlát úgy általában 24 órán belül készül el fiókja.
Irodánknak kell e rendszerbe felvitt adatok mentésével foglalkoznia?
Nem kell. Minden adatbázis valós időben két egymástól elszeparált szerver csoporton fut, emellett 30 napra visszamenőleg tárolunk mentést egy másik országban.
Hol tároljuk az adatbázisokat?
Az éles adatbázisok Belgiumban találhatóak, míg a mentések Frankfurtban kerülnek elhelyezésre.
Miért nem Magyarországon valamelyik szerver hotelben kaptak helyet a szoftvert kiszolgáló számítógépek?
Már a rendszer tervezésének első fázisában eldöntöttük, hogy a biztonság lesz a legfontosabb szempont. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem bízunk meg a hazai szerver hotelek rendelkezésre állásában, NAV vagy egyéb felügyeleti szerv általi "betekintés ellenállóságában", így a világ legnagyobb és legfejlettebb tech vállalata a Google LLC biztosítja számunkra a legmagasabb védelmet nyújtó technikai hátteret európai szervereiken.
Több külsős ügyvéd dolgozik be irodánkba. Megoldható, hogy csak a rájuk kiosztott ügyeket / feladatokat és az általuk rögzített munkaórákat lássák a rendszerben?
Természetesen igen! Szoftverünk az egyéni ügyvédektől, az ügyvédi társuláson át a több 10 fős ügyvédi irodákig bezárólag lefedi az igényeket. Felhasználónként néhány kattintással kialakítható jogviszonytól függően a megfelelő jogosultsági kör.